”Μένουμε σπίτι”

Αγαπητοί γονείς

κατ? αρχήν ευχόμαστε να είστε όλοι καλά στην υγεία σας σ? αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η χώρα μας αλλά και ο κόσμος όλος. Ακολουθούμε όλοι με υπευθυνότητα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ώστε να είμαστε υγιείς και ασφαλείς.

     Τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά θεωρούμε ? και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπ. Παιδείας –  πως είναι σημαντικό να είμαστε σε επαφή με τα παιδιά και τους γονείς. Σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν και ταυτόχρονα προτείνουμε δημιουργικές δραστηριότητες τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιείτε με τα νήπια, εφ? όσον το επιθυμείτε. Θα είναι ευεργετικό και για την καλή ψυχολογία των παιδιών να νιώθουν ότι διατηρείται η επαφή με τις κυρίες τους και ότι συνεχίζονται οι όποιες δραστηριότητες. Το blog του νηπιαγωγείου  μας θα ενημερώνεται με προτεινόμενες δραστηριότητες και θα μπορείτε να το επισκέπτεστε εάν θέλετε.

     Όσοι θα συμμετέχετε θα έχετε την υποστήριξη των νηπιαγωγών μέσω mail (τα οποία σας στέλνουμε αντίστοιχα για την κάθε νηπιαγωγό), θα μπορείτε να ζητάτε διευκρινίσεις αλλά και να στέλνετε φωτογραφίες με τα έργα των νηπίων κι εμείς θα τα αναρτούμε στο blog του σχολείου.

    Ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα αυτή η ιδιαίτερη κατάσταση και να είναι όλοι καλά.

Καλή αντάμωση

Η προϊσταμένη και οι νηπιαγωγοί του 9ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνή